Partners

Uppmärk

www.uppmark.nl

Project De Nieuwe Duin wordt begeleid door makelaar Uppmärk, een makelaar die gespecialiseerd is in het verkopen van nieuwbouwprojecten. Het kopen van een (nieuwbouw)woning kan een hoop vragen met zich meebrengen. Uppmärk voorziet graag in deze behoefte door u zowel online als offline voldoende te informeren. Vindt u op de website niet alle informatie die u zoekt, neemt u dan vooral contact op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

 

U kunt ons bereiken via info@uppmark.com of door ons te bellen op +31 (0)85 303 2852.

 

 

Daarnaast hebben wij onderstaande partners gevraagd om u, indien gewenst, te ondersteunen in het verdere aan- of verkoopproces.

Poelhekke Wagenaar Hypotheken

www.poelhekkewagenaar.nl

Een hypotheek voor een koophuis is een complex traject. Dit geldt te meer voor een nieuwbouwwoning. Wilt u hier gedegen advies en begeleiding in, dan adviseren wij u contact op te nemen met Poelhekke Wagenaar Hypotheken. Pieter-Bas Poelhekke (hypotheekadviseur) en Marco Wagenaar (dossierbehandelaar) zijn bij De Nieuwe Duin betrokken en gespecialiseerd in het breed adviseren en onbezorgd realiseren van een maatwerk hypotheek.

 

Brochure partner financieel advies Poelhekke Wagenaar Hypotheken

 

Mail naar: welkom@poelhekkewagenaar.nl, of bel naar: 010 485 0433.

 

Doen NVM Makelaars Den Haag

www.doenmakelaars.com

Bent u van plan om een appartement in project De Nieuwe Duin te kopen en heeft u momenteel nog een eigen woning, dan verwijzen u graag door naar onze partner Doen NVM Makelaars Den Haag. Doen Makelaars Den Haag is een professioneel en jong makelaarskantoor, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld met een solide reputatie en een trotse historie. Doen Makelaars is verbonden aan Uppmärk en De Nieuwe Duin als partner voor verkoop van en advies over uw huidige koopwoning. U kunt contact opnemen met Ingrid de Groot van Doen Makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of over advies over het in de markt zetten van uw woning.

 

Maak vrijblijvend een afspraak via ingrid@doenmakelaars.com, telefonisch contact kan via 070 440 00 55.

 

Wijnands Koornstra

www.wijnands-koornstra.nl

Heeft u de keuze gemaakt om een appartement in De Nieuwe Duin aan te schaffen dan volgt daarna het creatieve spel van de inrichting. Wijnands Koornstra combineert de kennis en ervaring van de vakmensen in hun netwerk en een breed portfolio aan kwaliteitsproducten op het gebied van vloer- en raambekleding. Met de ruime ervaring die zij hebben rondom de afwerking van nieuwbouwprojecten zijn zij een betrouwbare partner voor het aankleden van uw nieuwe woning.

 

Brochure partner stofferingservice Wijnands Koornstra

 

Maak vrijblijvend een afspraak via info@wijnands-koornstra.nl, telefonisch contact kan via 085 303 61 69.